Creveți și crupe din sud

Creveți și crupe din sud
Creveți de Sud și crupe este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 378 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, sare, usturoi îmbuteliat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Creveți Și Crupe Din Sud, Creveți și crupe din sud, și Creveți și crupe din sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente; pus deoparte.
2
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul în picături în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă amestecul de creveți, bulionul și 1/4 cană de ceapă verde; gatiti 5 minute sau pana cand crevetii sunt gata, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; adăugați treptat grâu, amestecând continuu. Reduceți căldura la minim; se fierbe, acoperit, timp de 5 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional. Se amestecă untul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrupeCrupe
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Serviți amestecul de creveți peste grâu; se presară cu brânză și ceapa verde rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
BrânzăBrânză
CrevețiCreveți
CrupeCrupe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista