Creveți și crupe din bucătăria Lee Bros. Charleston
Creveți și crupe din 'Lee Bros.Charleston bucătărie ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.8 pe portie. O porție conține 302 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 84 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați creveți fără coajă, hominy charleston, roșii coapte cu viță de vie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Charleston Hominy din bucătăria Lee Bros. Charleston, Cocktailul Hugo din bucătăria Lee Bros. Charleston, și Brânza lui Henry s-a răspândit din bucătăria Lee Bros. Charleston.
Instrucțiuni
Curățați și devein creveții, rezervând creveții într-un castron și cojile într-o cratiță mică.
Adăugați 2 căni de apă, frunza de dafin, 1/2 linguriță sare kosher, 1/4 linguriță de zahăr și cayenne în cratița cu coji. Cu o lingură, tamponați cojile sub suprafața apei, acoperiți și aduceți la foc mic la foc mare. Descoperiți, întoarceți focul la mediu scăzut și lăsați bulionul de creveți să fiarbă până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Între timp, cu un cuțit ascuțit, feliați creveții pe jumătate pe lungime.
Puneți roșiile într-un blender sau robot de bucătărie și adăugați oțetul, 1/2 linguriță sare și restul de 1/2 linguriță zahăr. Procesați până la un pur și simplu pur, apoi strecurați printr-o sită fină, apăsând pielea și semințele pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Aruncați pielea și semințele. Ar trebui să aveți 1 1/2 căni de roșii pur apokroume.
Împrăștiați slănina într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când slănina se rumeneste ademenitor și și-a făcut grăsimea, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie mică căptușită cu un prosop de hârtie și gătiți creveții în grăsimea de slănină în loturi, având grijă să nu înghesuiți tigaia și amestecând ocazional, doar până când s-au încolăcit în Tirbușoane și au devenit roz, aproximativ 2 minute; rezervați pe o farfurie. Strângeți jumătate de lămâie peste creveți și presărați cu 2 vârfuri de sare.
Strecurați stocul de creveți în tigaia saut-ul, aruncând solidele și amestecați cu o lingură de lemn pentru a ridica bucățile gustoase rumenite din partea de jos a tigaiei. Când stocul se fierbe, scoateți 2 linguri și apoi amestecați-le în făină cu o furculiță într-un castron mic pentru a face o pastă.
Adăugați roșiile pur și usturoiul în tigaie, amestecați pentru a combina, apoi bateți pasta de făină în sos. Gatiti pana cand amestecul acopera gros spatele unei linguri.
Tăiați căldura și pliați creveții doar pentru a se încălzi. Condimentează după gust cu sare, piper negru și oțet de vin roșu.
Tăiați jumătatea de lămâie rămasă în 4 pene.
Serviți creveții peste Hominy fierbinte Charleston și garnisiți cu slănina rezervată și pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio