Creveți & crupe este un fără gluten mâncare de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 578 calorii, 40g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 239 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de stoc de pui cu conținut scăzut de sare, jalapeincurbo, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveții și grăsimile mele, Creveți și crupe, și Creveți și crupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 căni de apă la foc mic într-o cratiță mare. Treceți treptat în grâu. Întoarceți focul la minim; fierbeți ușor până când grăsimile încep să se îngroașe. Continuați să gătiți, amestecând des și adăugând apă cu 1/4 cană dacă este prea groasă, până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Se amestecă brânza, untul și jalapeo, apoi smântâna. Se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.Între timp, încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Brânză
Cremă
Crupe
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
Bateti
2
Adăugați tasso; saut până când grăsimea începe să se redea, aproximativ 5 minute (dacă tasso este foarte slab, adăugați 1 lingură de ulei în tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați usturoiul și 1 lingură de unt; se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
4
Adăugați creveți. Când usturoiul începe să se rumenească, adăugați bere și bulion de pui. Fierbeți până când creveții sunt fierți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Usturoi
Creveți
Bere
5
Scoateți tigaia de pe foc; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați restul de 1 lingură de unt în tigaie; rotiți pentru a se topi și acoperiți fundul tigaiei. Crăpați ouăle în tigaie și gătiți până când albușurile sunt doar setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 3 minute. Împărțiți grăsimile între boluri, formând o fântână în centru. Puneți amestecul de creveți în centrul granulelor. Sus cu ou.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.