Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții și Codul cu bulion de tarhon și crutoane. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 417 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 5.0 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, apă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Cod În Bulion De Roșii Tarhon, Tunan în bulion de roșii-tarhon, și Midii în bulion de roșii tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, topiți untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa, țelina, usturoiul și 3/4 linguriță de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați vinul, tarhonul, sucul de scoici, roșiile și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Între timp, puneți o tigaie medie la foc moderat. Aruncați cuburile de pâine cu uleiul și restul de 1/4 linguriță de sare; adăugați-le în tigaie. Gatiti, amestecand frecvent, pana se rumenesc si se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se ia de pe foc și se aruncă crutoanele cu 1/8 linguriță de piper și 2 linguri de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Amestecați codul și creveții în supă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand fructele de mare sunt gata, 3-5 minute. Se amestecă 1/4 linguriță de piper și pătrunjelul rămas și se servește supa acoperită cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
7
Recomandare de vin: supa de pește cu un bulion infuzat cu plante ne face să ne gândim la terase însorite cu vedere la o Mediterană strălucitoare. Dacă ai fi în Nisa, ai fi băut un Provenal ros. De ce nu aici?
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.