Creveți În Sos De Portocale

Creveți În Sos De Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții în sos de portocale. Această rețetă servește 6 și costă 3,91 USD pe porție. O porție conține 468 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de frișcă, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți cu sos de ananas portocaliu, Creveți De Nucă De Cocos Cu Sos Picant De Portocale, și Creveți de nucă de cocos cu sos picant de portocale.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă la fierbere; adăugați creveți și gătiți 3 până la 5 minute sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ApăApă
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Cojiți creveții; devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ApăApă
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie. Se amestecă coaja de portocală și următoarele 5 ingrediente și se gătește 6 până la 8 minute sau până se îngroașă ușor. Se amestecă creveții și se fierbe 2 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se presară pătrunjel și se servește peste pâinea franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista