Creveți în Salsa Verde și Hummus prăjit de usturoi-anghinare cu pâine plată

Creveți în Salsa Verde și prăjit usturoi-anghinare Hummus cu Flatbread este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 489 calorii, 36g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 3.94 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare ambalate în apă, fasole, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Vinete Prăjite Cu Inimi De Anghinare Și Salsa Verde, Anghinare Și Usturoi Prăjit Dip Cu Bastoane Plate Coapte, și Hummus de anghinare cu fasole albă cu usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pâine plată, pentru servire
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înfășurați căței de usturoi în folie și prăjiți 15 minute, până se înmoaie.
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați fasolea, inimile de anghinare, tahini și sucul de lămâie. Procesați până la amestecare. Când usturoiul este moale, adăugați jumătate din cuișoare (aproximativ 1/3 cană) la amestecul de fasole și procesați până la neted. Pune deoparte. Rezervați usturoiul prăjit rămas (aproximativ 1/3 cană) pentru o altă rețetă. Pune hummus deoparte.
Într-un castron mare, combinați roșiile, jalapeno, cilantro și sucul de lămâie. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați creveți și gătiți 3 minute, până când sunt fierte sau opace.
Lingurați salsa verde pe un platou de servire și acoperiți cu creveți.
Presărați scallions deasupra, dacă doriți.
Serviți hummus și pâine plată pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.