Creveți Sângeroși

Creveți Sângeroși
Creveți sângeroase ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 201 calorii, 44G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 6,08 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes necesită amestec Bloody mary îmbuteliat, suc de lămâie, sos de piper și creveți. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 84%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți Bloody Mary, Bloody Mary Cu Creveți, și Creveți Bloody Mary.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bloody Mary, sosul de ardei iute și sucul de lămâie. Se amestecă creveții și bucățile de halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Bloody MaryBloody Mary
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
HalibutHalibut
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Lăsați la marinat timp de 10 până la 15 minute.
3
Preîncălziți un grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați o tigaie pentru grătar peste suprafața grătarului sau puteți folosi o foaie grea de folie care are găuri înfipte în ea cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Scurgeți creveții și halibutul într-o strecurătoare, aruncând marinada. Grătiți timp de 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când fructele de mare sunt rumenite și opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
HalibutHalibut
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții pot fi împerecheați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dom. Vincent Delaporte Sancerre Rosc. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Dom. Vincent Delaporte Sancerre Rose
Dom. Vincent Delaporte Sancerre Rose
Tonurile de coacăze roșii strălucitoare dau pauză în timp ce admirați acest vin în pahar. Fruitpacked, prezintă cele mai bune caracteristici ale unui trandafir Sancerre tânăr, cu arome de zmeură și piersici sălbatice. Plin și rotund în gură, se deschide treptat, cu o vioiciune proaspătă fiind temperată de un indiciu de taninuri. Se termină pe note fructate (coacăz negru, zmeură) cu un postgust lung și frumos de citrice.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista