Creveți Stirfry
Creveți Stirfry este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru 7,48 USD pe porție, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 606 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 10 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de muguri de fasole, ulei de măsline, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 90%. Un Creveți Stirfry Cam Noapte, Rapid Și Ușor Ananas Creveți Stirfry, și Rapid Și Ușor Ananas Creveți Stirfry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de susan și uleiul de măsline într-un wok mare sau tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati crevetii si ceapa in uleiul incins pana se acopera.
Amestecați ciupercile, ardeiul gras verde și usturoiul în amestecul de creveți, amestecând continuu.
Adăugați ghimbir și amestecați.
Se toarnă apă și sos de stridii în amestecul de creveți; se fierbe până când creveții sunt roz aprins la exterior și carnea nu mai este transparentă în centru, 5 minute. Se amestecă bine.
Amestecați tăiței și mugurii de fasole în amestecul de creveți; aruncați pentru a combina. Gatiti pana cand taiteii sunt incalziti, 2 minute. Aruncă din nou.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Vinăria Peju Napa Valley Sauvignon Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Peju Valea Napa Sauvignon Blanc]()
Vinăria Peju Valea Napa Sauvignon Blanc
Acest Sauvignon Blanc sare din pahar—ananasul, fructul pasiunii, grapefruitul și lichiul sunt toate foarte proeminente pe nas. Palatul oferă fructe mai luxuriante și aciditate strălucitoare, cu note de tartă cremoasă de lămâie, guava și caise cu un finisaj proaspăt și curat.