Creveți Sherried Din Sud
Reteta de creveți Sherried de Sud ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 443 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sherry, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Creveți și crupe din sud, Creveți și crupe din sud, și Creveți și crupe din sud.
Instrucțiuni
Într-o tigaie sau o tigaie mare, topiți untul la foc mediu-mare până se spumează, dar nu se rumeneste.
Creșteți căldura la mare, adăugați creveți în tigaie dintr-o dată și sotati, aruncând și amestecând constant, până când creveții sunt roz și aproape fierți (aproximativ 3 până la 4 minute).
Cu o lingură cu fante, scoateți creveții din tigaie și lăsați-i deoparte.
Reduceți căldura la mediu, adăugați sherry și gătiți, amestecând constant, până când sherry și unt sunt intregrate și au format un sos lucios, siropos, clocotit și îngroșat.
Adăugați suc de lămâie, coajă de lămâie, cayenne, sare și piper și continuați să gătiți și să amestecați până când sucul de lămâie este integrat și sosul se siropează din nou (aproximativ 1 minut).
Întoarceți creveții rezervați în tigaie și gătiți, aruncând creveții până când sunt adormiți cu sos și fierți.