Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Fierberea creveților cu sos picant de unt ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 667 calorii, 48G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,47 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, boabe de piper, condimente old bay și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Încercați Creveții se fierb cu sos picant de hrean, Creveții de țară joasă se fierb cu Remouladă picantă, și Picant crab se fierbe BBQ pui cu sos Cajun Barbeque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, combinați apa, oțetul, feliile de lămâie, usturoiul, condimentul Old Bay, boabele de piper, 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de cayenne și frunzele de dafin. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay Condimente
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați creveții în oală. Acoperiți și aduceți înapoi la fierbere. Apoi continuați fierberea, parțial acoperită, până când creveții sunt gata, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgere.
4
Într-o cratiță mică din oțel inoxidabil, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați sosul Worcestershire, sucul de lămâie și restul de 1 linguriță de sare și 1 linguriță de cayenne. Împărțiți sosul în patru boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
6
Serviți creveții cu sosul de scufundare cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Recomandare de vin: deschideți o bere rece pentru aceasta sau fiți aventuroși și încercați să împerecheați picantul fierberii creveților cu un vin spumant răcoritor, care curăță palatul, din California sau Australia.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.