Creveți, scoici și shumai de porc
Această rețetă face 40 de porții cu 237 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână albus de ou, carne de porc măcinată, mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Shumai Creveți, Shumai Creveți Zdrobit, și Shumai cu Crab și carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați creveții, scoicile, carnea de porc, ghimbirul, coriandrul, șalotele, oțetul, uleiul de susan și albușurile de ou într-un robot de bucătărie. Condimentați cu sare și piper, adăugați amidonul de porumb și sucul de lămâie și pulsul pentru a combina-îmi place ca umpluturile mele să aibă puțină textură. (Alternativ, tocați creveții și scoicile fin, apoi adăugați carnea de porc, ghimbirul, coriandrul și oțetul și tocați împreună.
Transferați amestecul într-un castron și amestecați rapid în oțet, ulei de susan, albușuri de ou, condimente, amidon de porumb și suc de lămâie.)
Pentru a face shumai: țineți un înveliș wonton în mână. Lingurați 1 lingură de umplutură în centrul ambalajului (clătiți lingura în apă rece, astfel încât umplutura să nu se lipească). Adunați marginile învelișului în jurul umpluturii și strângeți părțile laterale împreună cu degetele formând o ceașcă mică plisată. (Părțile laterale se vor încreți în mod natural, lăsând umplutura ușor expusă.) Atingeți găluștele de pe masă, astfel încât fundul să fie plat și să stea în poziție verticală, apoi puneți deoparte pe o foaie de copt. Repetați cu ambalajele rămase și umplerea. Topiți fiecare shumai cu un mazăre. (Puteți îngheța orice umplutură rămasă.)
Ungeți ușor fundul unui vapor de bambus, apoi aliniați-l cu frunzele de varză. Așezați găluștele în abur într-un singur strat, având grijă să nu se atingă unul de celălalt. (Un vapor de 10 inch va găzdui 12 shumai). Aduceți aproximativ 2 centimetri de apă la fierbere într-un wok. Setați vaporul de bambus în wok, acoperiți-l cu capacul de bambus și aburiți până când shumai se simte ferm, 10 până la 12 minute.
Serviți shumai imediat garnisit cu ceapă verde și însoțit de sos de soia sau sosuri de scufundare la alegere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.