Creveți, scoici și shumai de porc

Creveți, scoici și shumai de porc
Această rețetă face 40 de porții cu 237 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână albus de ou, carne de porc măcinată, mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Shumai Creveți, Shumai Creveți Zdrobit, și Shumai cu Crab și carne de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați creveții, scoicile, carnea de porc, ghimbirul, coriandrul, șalotele, oțetul, uleiul de susan și albușurile de ou într-un robot de bucătărie. Condimentați cu sare și piper, adăugați amidonul de porumb și sucul de lămâie și pulsul pentru a combina-îmi place ca umpluturile mele să aibă puțină textură. (Alternativ, tocați creveții și scoicile fin, apoi adăugați carnea de porc, ghimbirul, coriandrul și oțetul și tocați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați amestecul într-un castron și amestecați rapid în oțet, ulei de susan, albușuri de ou, condimente, amidon de porumb și suc de lămâie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Pentru a face shumai: țineți un înveliș wonton în mână. Lingurați 1 lingură de umplutură în centrul ambalajului (clătiți lingura în apă rece, astfel încât umplutura să nu se lipească). Adunați marginile învelișului în jurul umpluturii și strângeți părțile laterale împreună cu degetele formând o ceașcă mică plisată. (Părțile laterale se vor încreți în mod natural, lăsând umplutura ușor expusă.) Atingeți găluștele de pe masă, astfel încât fundul să fie plat și să stea în poziție verticală, apoi puneți deoparte pe o foaie de copt. Repetați cu ambalajele rămase și umplerea. Topiți fiecare shumai cu un mazăre. (Puteți îngheța orice umplutură rămasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Ungeți ușor fundul unui vapor de bambus, apoi aliniați-l cu frunzele de varză. Așezați găluștele în abur într-un singur strat, având grijă să nu se atingă unul de celălalt. (Un vapor de 10 inch va găzdui 12 shumai). Aduceți aproximativ 2 centimetri de apă la fierbere într-un wok. Setați vaporul de bambus în wok, acoperiți-l cu capacul de bambus și aburiți până când shumai se simte ferm, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Serviți shumai imediat garnisit cu ceapă verde și însoțit de sos de soia sau sosuri de scufundare la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateGreu
Gata În10 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista