Creveți Scampi
Rețeta Scampi de creveți ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Această rețetă face 25 de porții cu 40 de calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți pătrunjel, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Creveți Scampi, și Creveți Scampi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă amestecul de pansament, sucul, 1/4 cană de apă, 2 linguri. din ulei, pătrunjel, usturoi și piper până se omogenizează bine; pus deoparte.
Se încălzește restul de 2 linguri. ulei în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie, dar nu se rumeneste.
Adăugați creveți; gatiti 3 minute sau pana cand crevetii devin roz, amestecand ocazional. Se amestecă amestecul de salată.
Se aduce la fierbere la foc mediu; se fierbe 1 minut.
Se servește peste orez fiert fierbinte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.