Creveți, porumb dulce și fierbere de cartofi noi
Creveții, porumbul dulce și fierberea cartofului Nou ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 419 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de fierbere de cartofi, creveți și crab, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Creveții Se Fierbe Cu Porumb Și Cartofi, Salată De Cartofi Cu Creveți, și Nu Se Fierbe Caserola De Cartofi Dulci Confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apa, sarea și punga de amestec de fierbere a crabului în cuptorul olandez de 4 litri. Acoperiți și încălziți până la fierbere.
Adăugați cartofi și porumb.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți 10 până la 15 minute sau doar până când cartofii sunt fragede și porumbul este galben strălucitor.
Scoateți cuptorul olandez de pe foc.
Adăugați creveți; lăsați să stea 3 până la 5 minute sau până când creveții sunt roz și fermi.
Scurgeți cartofii, porumbul și creveții; aruncați punga de fierbere a crabului.
Așezați porumbul și cartofii pe platoul de servire; stropiți cu unt topit. Aranjați creveții pe platou; stoarceți sucul din pene de lămâie peste creveți.
Se presară piper și pătrunjel; se servește cu sos de cocktail.