Creveți pocați cu sos de scufundare cu lămâie-hrean

Creveți pocați cu sos de scufundare cu lămâie-hrean
Creveții braconați cu sos de scufundare cu lămâie-hrean sunt un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 188 calorii. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de hrean, frunze de dafin turcești, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creveți Poșați Cu Sos De Scufundare De Hrean Cu Smântână, Cocktail de creveți învelit cu slănină cu sos de scufundare cu hrean de caise, și Creveți pocați cu sos de ghimbir cu lămâie Meyer.

Instrucțiuni

1
Umpleți vasul mediu cu apă cu gheață; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați 2 căni de apă, vin și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați creveți; reduceți căldura la minim, acoperiți și braconați doar până când cojile sunt roz și creveții sunt opaci în centru, 3 până la 4 minute. Folosind lingura cu fante, transferați creveții într-un castron cu apă cu gheață; rezervați lichid de braconaj și jumătate de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scurgeți și curățați creveții, lăsând cozile intacte. Creveți Devein.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1
Strângeți sucul din jumătatea de lămâie rezervată în lichid de braconaj în tigaie. Se fierbe lichidul până se reduce la 2 linguri generoase, aproximativ 20 de minute. Tulpina; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă CR ampermormme fra fra, arpagic tocat, hrean, coaja de lamaie, și 1 lingura redus lichid braconaj într-un castron mic. Condimentează sosul cu sare grosieră și piper negru. Faceți înainte: creveții și sosul se pot face cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creme FraicheCreme Fraiche
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lingura de scufundare sos în pahare scurte. Aranjați creveții pe jante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Se ornează cu arpagic proaspăt întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Revista