Creveți picante R. R. Moulade pe pâine prăjită cu melasă
Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 211 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, creveți, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Creveți prăjiți cu Remouladă picantă, Creveții de țară joasă se fierb cu Remouladă picantă, și Creveti fierti cu sos Rrormmoulade si sos picant de Cocktail pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind furculița, amestecați toate ingredientele într-un castron mic pentru a amesteca.
Se amestecă primele 12 ingrediente într-un castron mediu.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Întindeți ușor untul de melasă peste pâine; aranjați într-un singur strat pe foaia de copt.
Coaceți până când pâinea începe să se întărească, aproximativ 10 minute. Mișto.
Amestecați creveții în sos remoulade. Top toasturi cu amestec de creveți.
Așezați pâinea prăjită pe platou.