Creveți Picante La Grătar

Creveți Picante La Grătar
Creveți la grătar picant este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de pastă de chili asiatică, sare grosieră, pastă de chili asiatică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Creveți Picante La Grătar, Creveți Picante La Grătar, și Creveți Picante La Grătar.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Revista