Creveți Picante La Grătar

Creveți Picante La Grătar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 12 și costă 14 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de suc de lămâie, coajă de lămâie, pastă de chili asiatică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Creveți Picante La Grătar, Creveți Picante La Grătar, și Creveți Picante La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați 12 frigarui de lemn în apă timp de 30 de minute pentru a preveni carbonizarea.Între timp, faceți sosul: aduceți zahărul și sucul de lămâie la foc mic într-o cratiță mică. Gatiti, amestecand, pana se dizolva zaharul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți grătarele cu ulei. Filetați 3 creveți pe fiecare frigăruie; condimentează cu sare. Împărțiți sosul în jumătate; rezervați jumătate pentru servire. Creveți la grătar timp de 1 minut; periați cu sos. Întoarceți și grătiți încă 1 minut; periați din nou cu sos. Întoarceți și grătiți, periați ocazional cu sos, până când este opac, încă 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SosSos
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Se servește cu sos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista