Creveți Patia (creveți dulci și picante indieni)

Creveți Patia (creveți dulci și picante indieni)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Prawn Patia (creveți dulci și picanți indieni). Această rețetă servește 2 și costă 2,39 USD pe porție. O porție conține 277 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 98 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați creveți, zahăr granulat, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pui Indian dulce și picant, Chili Indian dulce și picant în bolurile de dovlecei de iarnă, și Torturi De Creveți Indieni.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește. Puneți ușor frunzele de curry și dați-vă deoparte în timp ce apar. Se amestecă timp de 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa tocată și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați ardeii iute verzi și amestecați încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
4
Adăugați piureul de roșii și continuați să amestecați până când uleiul se separă de amestecul de roșii de ceapă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Adăugați trecutul de ghimbir-usturoi, ardeiul iute roșu, turmericul și chimenul și continuați să amestecați până când amestecul este parfumat, aproximativ 5 minute, având grijă să vă asigurați că amestecul nu se lipește de fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
TurmericTurmeric
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
6
Adăugați zahărul / jaggery-ul RAS, oțetul și apa și gătiți până când cruditatea roșiei a dispărut, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JaggeryJaggery
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
7
Adăugați shrmp, amestecați și lăsați să gătească timp de un minut.
8
Se ia de pe foc. Se lasă să continue gătitul la foc, amestecând ocazional, până când creveții sunt fierți, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
9
Se ornează cu coriandru și se servește cu orez alb și daal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista