Creveți Nicolae este un pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 263 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de apă, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Sf Nicolae mannele brioches, Slow Cooker Supa Sfântul Nicolae, și Anghinare umplută cu cârnați de fenicul sălbatic al lui Nicholas Petti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați creveții pe o suprafață curată, astfel încât cele două jumătăți să fie întinse ca o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Puneți o fâșie de brânză mozzarella în centru, apoi o fâșie de piper prăjit. Închideți creveții și înfășurați fiecare cu o felie de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Prosciutto
Piper
Creveți
Folie
3
Așezați făina într-un vas mic. Într-un vas separat, amestecați oul, apa și sarea cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Așezați firimiturile panko într-un al treilea fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la mediu-mare sau până când ajunge la 375 grade F (190 grade C). Înmuiați creveții înveliți în făină pentru a acoperi, apoi înmuiați în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se rulează în firimiturile panko până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Rola
7
Prăjiți creveții în uleiul încins până se rumenesc și brânza se topește, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Creveți
Ulei De Gătit
8
Îndepărtați cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie înainte de servire.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.