Creveți Newburg

Creveți Newburg
Creveți Newburg este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 419 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 3,71 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cremă de supă de ciuperci, lapte, tăiței de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 52%. Rețete similare sunt Creveți Newburg, Creveți Newburg pe Puncte de pâine prăjită, și Creveți Newburg pe Puncte de pâine prăjită.

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Trabucul Zin Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Trabuc Zin Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Trabuc Zin Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Cigar Zin din 2011 are note de fructe negre adânci, un pumn de condimente și piper negru zdrobit pe nas. Vinul bogat, luxuriant și bine structurat este consistent, cu caracteristici de fructe exotice.Culese manual în sezonul de vârf pentru a asigura calitatea și aroma, fructele pentru Cigar Zin au fost sortate apoi fermentate timp de 7 zile. Am pregătit vinul în butoaie de stejar franceze (50%) și americane (50%) timp de 11 luni.Amestec: 90% Zinfandel, 5% Petite Sirah, 5% Syrah
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista