Creveți Murați

Creveți Murați
Creveții murați sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 315 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $5.76 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână băț de scorțișoară, cuburi de gheață, pâine crustă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Murați, Creveți Murați, și Creveți Murați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă oțet de orez, ulei de măsline, suc de lămâie, felii de lămâie, felii de ceapă, căței de usturoi, frunze de dafin, semințe de țelină, semințe de muștar, sare kosher grosieră și piper negru într-un castron mare până se dizolvă sarea. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Piper NegruPiper Negru
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Oțet De OrezOțet De Orez
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ulei De MăslineUlei De Măsline
LămâieLămâie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Puneți 8 căni de apă într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați sare grosieră, frunze de dafin, crenguțe de cimbru, usturoi, boia, semințe de muștar, ienibahar, semințe de țelină, păstăi de cardamom și băț de scorțișoară. Se aduce la fierbere la foc mare. Se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Sare GrosierăSare Grosieră
Frunze De DafinFrunze De Dafin
IenibaharIenibahar
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
3
Adăugați creveți; se amestecă pentru a se separa. Se fierbe doar până când cojile devin roz, aproximativ 2 minute. Folosind skimmer mare, transferați creveții în strecurătoare pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SkimmerSkimmer
4
Foaie de copt cu margine cu strat de cuburi de gheață. Împrăștiați creveții pe gheață pentru a se răci rapid, aproximativ 5 minute. Peel și devein creveți, lăsând cozile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Adăugați creveți curățați în amestecul de murat; se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore și până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
6
Folosind lingura cu fante, ridicați creveții din amestecul de decapare. Aranjați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Se servește cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
1
O masă specială ca aceasta merită un început plin de bule. Cu creveții, turnați o șampanie crocantă. Ne place Franck Bonville NV brut Slection (Franța, 30 USD), care este fructat cu note citrice și minerale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
CrevețiCreveți

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)păstăi de cardamompăstăi de cardamom1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)semințe de țelinăsemințe de țelină3(iarnă)semințe de țelinăsemințe de țelină1Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisare kosher grosierăsare kosher grosieră2(poate fi sau trece)sare kosher grosierăsare kosher grosieră8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPâine crustăPâine crustă12frunze de dafin proaspete, rupte grosierfrunze de dafin proaspete, rupte grosier2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifelii de usturoi decojite (aproximativ 1 cap mare)felii de usturoi decojite (aproximativ 1 cap mare)1cubeGheațăGheață2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifelii de lămâie subțiri de hârtiefelii de lămâie subțiri de hârtie2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2(iarnă)pentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii3(iarnă)pentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifelii subțiri de ceapă roșiefelii subțiri de ceapă roșie907Nuci de orice fel (tocate)creveți mari nefierți în scoicicreveți mari nefierți în scoici6crenguțe proaspete de cimbrucrenguțe proaspete de cimbru10Frunze de dafin turceștiFrunze de dafin turcești7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirioțet de orez nesezonatoțet de orez nesezonat2Ceapa galbena medie, tocatapaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ienibahar întregienibahar întreg1capcap întreg de usturoi necojit, tăiat transversal în jumătatecap întreg de usturoi necojit, tăiat transversal în jumătate

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista