Creveți Marinați

Creveți Marinați
Marinat creveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 95 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ardei jalape, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creveți Marinați, Creveți Marinați, și Salată De Creveți Marinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Marinati in frigider 30 de minute, de cotitură sac ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați jumătate de creveți; gătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
4
Scoateți creveții din tigaie. Repetați cu uleiul de măsline rămas și creveții rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista