Creveți Louis Bărci
Creveți Louis Bărci necesită în jurul valorii de 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 224 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână rulouri submarine, creveți, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Louis Sliders, Sandvișuri Cu Creveți "Louis" , și Salată De Platou Cu Creveți Louis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți centrele de rulouri, lăsând cochilii groase de 1/2 inch. Rezervați interiorul rulourilor pentru o altă utilizare.
Peel și devein creveți. Aduceți apa la fierbere; adăugați creveți și gătiți 3 până la 5 minute sau până când creveții devin roz.
Se scurge bine; clătiți cu apă rece. Acoperiți și răciți cel puțin 15 minute.
Combinați maioneza și următoarele 3 ingrediente, amestecând bine. Se amestecă creveții. Tapetați fiecare jumătate de rulou cu 2 frunze de salată. Puneți amestecul de creveți uniform peste salată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.