Creveți la grătar și Scallions cu sosuri de scufundare din Asia de Sud-Est
Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 71 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, oțet de vin de orez nesezonat, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Homari la grătar cu sos de scufundare din Asia de Sud-Est, Prăjituri De Crab Pan-Asiatice Cu Trei Sosuri De Scufundare, și Salata asiatică de pui se înfășoară cu două sosuri de scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați sosul de pește, sucul de lămâie și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine pentru a dizolva zahărul, apoi se amestecă în inele jalapeincurbo. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
3
Într-un castron mic, amestecați sosul de soia, oțetul, ghimbirul și coriandrul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Kg Tortillas De Maíz
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pregătiți grătarul pentru gătit: dacă utilizați grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație în partea de jos, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 4 până la 5 secunde. Dacă utilizați grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime cu hota închisă 10 minute, apoi reduceți la moderat ridicat.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Folosind râșnița electrică de condimente, pulsați semințele de coriandru de 2 până la 3 ori pentru a sparge. (Alternativ, așezați semințele pe placa de tăiere și zdrobiți ușor cu o tigaie mică, folosind o mișcare ușoară de balansare.) Într-un castron mare, combinați creveții și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Stropiți cu ulei și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se presară coriandru, sare și piper și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Înfășurați creveți și scallions pe frigarui. Grătar, întorcându-se o dată, până când este gătit, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Aranjați pe platou și serviți cu sosuri de scufundare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.