Creveți la grătar cu unt de ardei iute, lime și coriandru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții la grătar cu unt de ardei iute, lime și coriandru. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 544 calorii, 35g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,9 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați unt, cățel de usturoi, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Creveți Dulci De Ardei Iute, Ardei Iute, Usturoi Și Lime Creveți Dublin Bay, și Creveți La Grătar Cu Unt De Usturoi.
Instrucțiuni
Pentru a face untul, puneți usturoiul, coriandrul, ardeiul iute și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă, dar nu nămolos.
Scoateți 1 lingură de amestec, aruncați cu creveții și dați deoparte la frigider.
Adăugați untul și niște condimente în robotul de bucătărie și pulsați din nou până când totul este combinat. Răzuiți pe o foaie de folie, rotiți-o într-un cârnați și puneți-o în congelator pentru a se întări.
Dă foc grătarului. Când cărbunii tocmai au devenit albi, gătiți creveții timp de 3-4 minute pe fiecare parte până devin roz. Ridicați-le de pe grătar pe un platou și, în timp ce sunt încă fierbinți, topiți felii subțiri de aproximativ jumătate din unt peste creveți. Topiți untul rămas și serviți cu creveții în care să se înmoaie și pene de var pentru stoarcere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.