Creveți la grătar cu sos Romesco

Creveți la grătar cu sos Romesco
Rețeta creveți la grătar cu sos Romesco este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 4 porții cu 63 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Creveți de usturoi la grătar cu sos Romesco, Creveți la grătar cu sos Romesco de cacao, și Frigarui de creveti la gratar cu Romesco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, înmuiați chile în 1 cană de apă clocotită până la moale, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgere.
3
Feliați roșiile pe jumătate pe lungime; scoateți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SemințeSemințe
4
Stropiți aproximativ 1/2 linguriță de ulei de măsline peste părțile tăiate; se presară ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Așezați jumătățile de roșii pe o foaie de copt, tăiați părțile în sus și coaceți într-un cuptor de 400 până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Se toarnă 1 linguriță de ulei de măsline într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoiul și amestecați des până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați chile, roșii, usturoi, ardei, migdale, oțet și pătrunjel. Rotiți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
OțetOțet
UsturoiUsturoi
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
10
Se toarnă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Clătiți creveții și uscați-i. Filetați pe patru frigarui metalice (10 până la 14 in.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
12
Se unge cu ulei de măsline; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
13
Așezați creveții pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni la foc mediu sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti crevetii, rotind o data, pana cand sunt opaci, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), 3 pana la 6 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
14
Se servește cu sos romesco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista