Creveți la grătar cu sos Romesco
Rețeta creveți la grătar cu sos Romesco este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 4 porții cu 63 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Creveți de usturoi la grătar cu sos Romesco, Creveți la grătar cu sos Romesco de cacao, și Frigarui de creveti la gratar cu Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, înmuiați chile în 1 cană de apă clocotită până la moale, 20 de minute.
Feliați roșiile pe jumătate pe lungime; scoateți semințele.
Stropiți aproximativ 1/2 linguriță de ulei de măsline peste părțile tăiate; se presară ușor cu sare și piper.
Așezați jumătățile de roșii pe o foaie de copt, tăiați părțile în sus și coaceți într-un cuptor de 400 până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Se toarnă 1 linguriță de ulei de măsline într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu.
Adăugați usturoiul și amestecați des până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați chile, roșii, usturoi, ardei, migdale, oțet și pătrunjel. Rotiți până se amestecă bine.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se toarnă într-un castron.
Clătiți creveții și uscați-i. Filetați pe patru frigarui metalice (10 până la 14 in.).
Se unge cu ulei de măsline; se presară sare și piper.
Așezați creveții pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni la foc mediu sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti crevetii, rotind o data, pana cand sunt opaci, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), 3 pana la 6 minute in total.
Se servește cu sos romesco.