Creveți la grătar cu sos picant de piper proaspăt

Creveți la grătar cu sos picant de piper proaspăt
Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 147 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, oțet de vin stropit, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Creveți prăjiți cu sare și piper cu sos Tartar picant, Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide), și Somon la grătar cu sos picant de piper coreean Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați toate ingredientele sosului într-un bol mediu, acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră și până la 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Aruncați creveții cu uleiul într-un bol și condimentați cu sarea și piperul. Grătați creveții timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Scoateți pe un platou și lingurați imediat sosul peste creveți cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime rafinată elegant. Cu fructe de piatră coapte și arome de citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 28 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista