Creveți la grătar cu sos de Lime-Cilantro
Creveți la grătar cu sos de scufundare Lime-Cilantro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 201 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 16 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare și piper, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Creveți la grătar cu lămâie Cilantro cu sos cremos de avocado, Creveți la grătar cu sos de scufundare Cilantro, și Creveți dulci la grătar cu sos de scufundare Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul sau pregătiți un foc de cărbune fierbinte.
Combinați sosul de soia, cilantro, sucul de lămâie, uleiul, zahărul și 1 lingură. apă într-un castron mic.
Se amestecă bine până se dizolvă zahărul. La frigider până este gata de servit. Sosul poate fi preparat cu până la 2 zile în avans și depozitat, acoperit, la frigider.
Faceți creveți: clătiți creveții sub apă curgătoare rece, scurgeți și uscați.
Puneți-le într-un castron mare și adăugați suc de lămâie și coajă, ulei, usturoi, sare și piper.
Se amestecă bine pentru a acoperi. Filet creveți plat (prin coadă și cap) împărțind uniform între 8 frigarui lungi de metal. Gatiti crevetii la aproximativ 6 centimetri de la foc pana cand sunt roz si fermi, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți creveții din frigarui pe un platou de servire și serviți cald cu sos pe lateral.