Creveți la grătar cu sos de grătar cu miere și ghimbir

Creveți la grătar cu sos de grătar cu miere-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 903 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar cu miere-ghimbir, jumbo, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți la grătar cu sos de grătar Asiatic, Sos de grătar Jack Daniels Honey Whiskey pentru carne de vită, porc, pui și creveți, și Creveți la grătar în stil Scampi cu sos de soia, ghimbir proaspăt și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă este necesar, uscați creveții, apoi filetați aproximativ 6 creveți (prin vârf și coadă, lăsând creveții ondulați), pe fiecare frigăruie, fără a lăsa spațiu între creveți.
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte( mediu-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Între timp, periați creveții cu ulei vegetal și presărați uniform cu sare.
Grătar ușor cu ulei. Creveți la grătar, acoperiți numai dacă folosiți un grătar pe gaz, răsturnând o dată, 2 minute.
Ungeți creveții cu puțin sos din cratiță, apoi întoarceți.
Periați creveții cu sos suplimentar, apoi grătiți până când sunt gătite, 1 până la 2 minute.
Se servește cu sos rezervat.
•În ceea ce privește dimensiunea creveților, mergeți după numărul pe kilogram față de termenii descriptivi, cum ar fi jumbo și extra-large. Dacă numărul nu este afișat, întrebați.* Sosul poate fi făcut cu 3 zile înainte și refrigerat odată răcit. Reîncălziți înainte de a continua.* Creveții pot fi filetați pe frigarui și refrigerați pe o tavă, acoperită lejer cu folie de plastic, cu 2 ore înainte de grătar.