Creveți la grătar cu Salsa de Mango, tei și ridiche
Creveți la grătar cu Mango, var și ridiche Salsa ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 224 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de coriandru, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos De Curcan La Grătar + Salsa De Ridiche Mango, Taco Moale De Creveți Cu Salsa De Mango Lime, și Pui la gratar si Mango cheie Lime Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare, aruncați creveții cu uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Lăsați la marinat aproximativ o jumătate de oră în timp ce încălziți grătarul. Grătați creveții pe fiecare parte până devin roz, aproximativ 5 minute în funcție de dimensiune.
Îndepărtați coaja și miezul din tei și tăiați între membrane pentru a îndepărta segmentele.
Puneți aceste "supremes" într-un castron și stoarceți peste sucul din membrane.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați; condimentează cu sare și piper.
Așezați creveții calzi la grătar pe un platou și acoperiți cu salsa.