Creveți la grătar cu prăjituri cu mămăligă de arpagic

Creveți la grătar cu prăjituri de mămăligă de arpagic este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 574 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți lapte, arpagic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri de mămăligă de năut la grătar cu ulei de arpagic și lămâie, Prăjituri afumate cu creveți și parmezan-mămăligă, și Prăjituri Cu Mămăligă La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas 8x8 Pyrex. Într-o cratiță cu fund greu, combinați laptele, făina de porumb și untul și aduceți la foc mic, amestecând constant, la foc mediu. Când amestecul începe să fiarbă, adăugați zahăr, sare și arpagic și continuați să amestecați până se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Se toarnă în tigaie pregătită și se lasă să se răcească și se îngroașă până când este suficient de gros pentru a se felia, aproximativ 3 ore.
Puneți creveți, ulei de măsline, vârfuri mari de sare și piper, oregano și busuioc într-un castron mare și aruncați pentru a combina. Filetați pe frigarui; se pune la frigider până când mămăliga s-a întărit.
Când polenta a stabilit cu grijă un-mucegai polenta pe placa de tăiere, și se taie în 4 bucăți chiar. Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mare.
Grătiți ușor feliile de mămăligă până se formează semne de grătar, iar mămăliga este încălzită, totuși, aproximativ 8 minute.
Scoateți din grătar și rezervați. Frigarui de creveți la grătar până când creveții sunt roz și încep să se încarce, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se serveste cu un ros rece și unele scallions felii pentru garnitura.