Creveți la grătar cu muștar de Papaya este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 322 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, creveți, oțet de vin de prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Creveții la grătar ai Tatălui cu Mango și Papaya, Creveți la grătar cu salată verde Papayan și Mango, și Rețetă De Salată Verde Cu Creveți Și Muștar La Grătar.
Instrucțiuni
1
Porniți un grătar sau un grătar cu cărbune sau gaz; asigurați-vă că focul este foarte fierbinte și reglați raftul astfel încât să fie cât mai aproape de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Fulgi De Legume
2
Între timp, faceți muștarul de papaya.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Ananas Obișnuit
3
Bateți muștarul și oțetul într-un castron mic până când pulberea de muștar este dizolvată; lăsați să stea în timp ce continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Puneți mierea într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand constant cu o spatula de cauciuc, pana cand mierea buleaza, se ingroasa si se inchide usor, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Dați focul la mediu și adăugați papaya. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand apa de papaya se evapora si amestecul devine moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Obișnuit
Apă
6
Se ia de pe foc și se amestecă imediat amestecul de muștar. Se condimentează după gust cu sare și suc de lămâie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Muștar
Sare
7
Ungeți creveții cu uleiul, apoi presărați sare și cayenne. Grătiți timp de 2 sau 3 minute pe fiecare parte, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Creveți
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Serviți creveții, garnisiți cu coriandru,cu muștarul de papaya și pene de tei pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
1 Kg Tortillas De Maíz
Muștar
Ananas Obișnuit
Creveți
9
Gust
10
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
11
Din arome asiatice de Jean-Georges de Jean-Georges Vongerichten Copyright (c) 2007 de Jean-Georges Vongerichten publicat de Broadway Books.Jean-Georges Vongerichten a devenit o vedetă culinară când a început să gătească la Lafayette din New York. A continuat să înființeze fermecătorul bistro JoJo în New York; a introdus gătitul "fusion" la Vong (three stars from the New York Times), care are acum un avanpost în Chicago; a creat Jean-Georges de patru stele și Spice Market de mare succes și 66 în New York; a deschis Rama (Spice Market meets Vong) în Londra; și a deschis mai multe restaurante apreciate în orașe de la Shanghai la Las Vegas. Locuiește în New York, când nu călătorește pentru a-și supraveghea restaurantele existente sau pentru a deschide unul nou.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.