Creveți la grătar cu muștar de Papaya
Creveți la grătar cu muștar de Papaya este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 322 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, creveți, oțet de vin de prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Creveții la grătar ai Tatălui cu Mango și Papaya, Creveți la grătar cu salată verde Papayan și Mango, și Rețetă De Salată Verde Cu Creveți Și Muștar La Grătar.
Instrucțiuni
Porniți un grătar sau un grătar cu cărbune sau gaz; asigurați-vă că focul este foarte fierbinte și reglați raftul astfel încât să fie cât mai aproape de sursa de căldură.
Între timp, faceți muștarul de papaya.
Bateți muștarul și oțetul într-un castron mic până când pulberea de muștar este dizolvată; lăsați să stea în timp ce continuați.
Puneți mierea într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand constant cu o spatula de cauciuc, pana cand mierea buleaza, se ingroasa si se inchide usor, aproximativ 7 minute.
Dați focul la mediu și adăugați papaya. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand apa de papaya se evapora si amestecul devine moale, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă imediat amestecul de muștar. Se condimentează după gust cu sare și suc de lămâie și se lasă deoparte.
Ungeți creveții cu uleiul, apoi presărați sare și cayenne. Grătiți timp de 2 sau 3 minute pe fiecare parte, rotind o dată.
Serviți creveții, garnisiți cu coriandru,cu muștarul de papaya și pene de tei pe lateral.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din arome asiatice de Jean-Georges de Jean-Georges Vongerichten Copyright (c) 2007 de Jean-Georges Vongerichten publicat de Broadway Books.Jean-Georges Vongerichten a devenit o vedetă culinară când a început să gătească la Lafayette din New York. A continuat să înființeze fermecătorul bistro JoJo în New York; a introdus gătitul "fusion" la Vong (three stars from the New York Times), care are acum un avanpost în Chicago; a creat Jean-Georges de patru stele și Spice Market de mare succes și 66 în New York; a deschis Rama (Spice Market meets Vong) în Londra; și a deschis mai multe restaurante apreciate în orașe de la Shanghai la Las Vegas. Locuiește în New York, când nu călătorește pentru a-și supraveghea restaurantele existente sau pentru a deschide unul nou.