Creveți la grătar cu Chile, coriandru și var
Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. O porție conține 242 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute lungi, ulei vegetal, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament de lime Cilantro, Creveți De Lime Cilantro La Grătar, și Creveți De Lime Cilantro La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați creveții,2 linguri sos de pește, 2 linguri ulei și turmeric într-un castron mare;aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 30 de minute.
Pur aproximativ 4 linguri sos de pește, 2 linguriulei, coriandru și ingredientele rămase într-un blender sau robot de bucătărie până când se formează un amestec grosier; transferați sosul de scufundare într-un castron mic și puneți-l deoparte.
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar de cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare. Grătare de ulei. Agitați excesul de lichid din crevețiși puneți creveții pe grătar. Gatiti, intorcandocazional, pana cand crevetii sunt carbonizati si fierti, 5-6 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.