Creveți Jumbo la grătar cu lămâie și Oregano

Creveți Jumbo la grătar cu lămâie și Oregano
Creveți Jumbo la grătar cu lămâie și Oregano este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 493 calorii, 47G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $5.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți lămâi, suc de lămâie, creveți jumbo în coajă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Creveți Jumbo La Grătar Cu Lămâie Și Oregano, Creveți la grătar cu Oregano și lămâie, și Creveți Jumbo La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Croiți prin cochilii de creveți de-a lungul mijlocului spatelui folosind foarfece de bucătărie, expunând vena și lăsând coada și segmentul alăturat de coajă intact. Devein creveți, lăsând scoici în loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu sare folosind un cuțit mare greu sau un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Se transferă într-un blender împreună cu sucul de lămâie și piperul și se amestecă până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați pansamentul într-un castron și amestecați oregano tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Pregătiți grătarul pentru gătit la foc direct cu cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Aruncați creveții cu 1/4 cană de pansament într-un castron mare și marinați nu mai mult de 15 minute. (Textura creveților se va schimba dacă este marinată prea mult timp.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Periați ușor pene de lămâie cu o parte din pansamentul rămas și grătiți, răsturnând o dată, până când apar urme de grătar, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Transferați pe un platou mare.
9
Creveți la grătar pe grătar ușor uleiat (acoperit numai dacă folosiți un grătar pe gaz), răsturnând o dată, până când sunt fierte, 7 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Transferați în platou cu lămâi la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
11
Se servește cu pansamentul rămas.
1
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, preîncălziți o tigaie mare (cu 2 arzătoare) din fontă, ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți pene de lămâie și creveți (în loturi, dacă este necesar) în același mod ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista