Creveți Glazurați Cu Rubarbă

Creveți Glazurați Cu Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții glazurați cu rubarbă. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 124 calorii, 16g de proteine, și 1g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, creveți, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Șuncă glazurată cu compot de struguri-rubarbă, Budinci Ricotta cu rubarbă glazurată, și Marmeladă Tartă Cu Cremă De Rubarbă Glazurată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar la mare (450 până la 550). Într-o cratiță medie la foc mediu, gătiți rubarbă, ghimbir, usturoi, hoisin, zahăr și 1/4 cană apă. Când rubarba începe să se despartă, aproximativ 3 minute, amestecați în sos de soia și transferați jumătate din glazură într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Filetați creveții pe 4 frigarui metalice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
3
Periați ambele părți ale creveților cu glazură din tigaie. Grătar creveți, de cotitură și ungand cu generozitate ca te duci, până când acestea sunt opace și apar semne de gratar, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe o farfurie de servire și periați cu glazură din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se presară cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Serviți cu glazura rămasă din castron pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista