Creveți Glazurați Cu Bourbon

Creveți Glazurați Cu Bourbon
Această rețetă face 35 de porții cu 32 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, Worcestershire, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Creveți Glazurați Cu Bourbon, Crostini de creveți glazurați cu muștar cu gem de slănină-piersică-Bourbon, și Șuncă Glazurată Cu Bourbon.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul și amestecați până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați Bourbon, Worcestershire și sos fierbinte. Conținutul de lumină cu un meci lung și lăsați alcoolul să ardă. Reveniți la foc mic și adăugați unt, câte o bucată, amestecând pentru a se încorpora în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos FierbinteSos Fierbinte
AlcoolAlcool
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Încălziți broilerul la înălțime și poziționați un raft la 5 până la 6 inci distanță de elementul de încălzire. Între timp, așezați fiecare creveți pe o parte, așezați o bucată de slănină de-a lungul spatelui (tăiați slănina pentru a se potrivi pe lungime, dacă este necesar), înfășurați-o ușor și fixați-o cu o frigăruie sau o scobitoare. Aranjați creveții într - un singur strat pe o tigaie de 10 x 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Pui BroilerPui Broiler
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie
6
Ungeți liberal cu sos Bourbon. Se fierbe 3 până la 4 minute, se întoarce, se unge cu mai mult sos și se fierbe încă 2 minute sau până se fierbe. Aruncați sosul suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista