Creveți Glazurați Cu Bourbon
Această rețetă face 35 de porții cu 32 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, Worcestershire, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Creveți Glazurați Cu Bourbon, Crostini de creveți glazurați cu muștar cu gem de slănină-piersică-Bourbon, și Șuncă Glazurată Cu Bourbon.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și amestecați până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați Bourbon, Worcestershire și sos fierbinte. Conținutul de lumină cu un meci lung și lăsați alcoolul să ardă. Reveniți la foc mic și adăugați unt, câte o bucată, amestecând pentru a se încorpora în sos.
Se adaugă sare și piper după gust.
Încălziți broilerul la înălțime și poziționați un raft la 5 până la 6 inci distanță de elementul de încălzire. Între timp, așezați fiecare creveți pe o parte, așezați o bucată de slănină de-a lungul spatelui (tăiați slănina pentru a se potrivi pe lungime, dacă este necesar), înfășurați-o ușor și fixați-o cu o frigăruie sau o scobitoare. Aranjați creveții într - un singur strat pe o tigaie de 10 x 15 inci.
Ungeți liberal cu sos Bourbon. Se fierbe 3 până la 4 minute, se întoarce, se unge cu mai mult sos și se fierbe încă 2 minute sau până se fierbe. Aruncați sosul suplimentar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.