Quiche De Carne De Crab

Quiche De Carne De Crab
Rețeta Quiche de carne de crab ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 1124 calorii, 29G de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de sare kosher, altul de sare, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 2570 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Quiche De Carne De Crab, Quiche De Carne De Crab, și quiche de carne de crab fără crustă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista