Creveți afumați și Gumbo de pui este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 396 calorii, 33g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână tulpini de țelină, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul brun gătit, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 150 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 13 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Gumbo de creveți și pui, Gumbo de pui, cârnați și creveți, și Gumbo de pui, creveți și Andouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti stocul, coaja și devein creveți, rezervând scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2
Tăiați fiecare creveți pe jumătate pe lungime; acoperiți creveții și dați-i la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Combinați cojile de creveți rezervate, 8 căni de apă și următoarele 6 ingrediente (prin ceapă) într-un cuptor olandez mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 1 oră. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. Puneți deoparte 3 căni de stoc; păstrați cald. Rezervați stocul de creveți rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Pentru a pregăti gumbo, încălziți o tigaie mare din fontă la foc mic; adăugați 1/4 cană de ulei de canola. Gatiti timp de 2 minute, învârtindu-se pentru a acoperi tigaia. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată. Adăugați treptat făina în ulei, amestecând continuu cu un tel până se omogenizează. Creșteți căldura la mediu; gătiți timp de 8 minute sau până când amestecul de făină este de culoare caramel, amestecând frecvent. Gatiti 2 minute sau pana cand amestecul este de culoare castaniu, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Castane
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Gumbo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se ia de pe foc; adăugați încet bulion cald de creveți, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Creveți
6
Se toarnă amestecul de stoc într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
8
Adăugați pui; gătiți 7 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Adăugați ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin ardei gras); saut timp de 3 minute. Întoarceți amestecul de stoc în tigaie; adăugați bulion și frunze de dafin. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați okra și următoarele 3 ingrediente (prin piper negru). Se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bame
11
Combinați creveții și ardeiul; aruncați pentru a acoperi creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
12
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați creveți; saut timp de 2 minute sau până când creveții sunt gata. Se amestecă creveții în amestecul de okra. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bame
15
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.