Creveți Francese
Creveți Francese necesită în jurul valorii de 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 556 calorii, 43G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 5,48 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 541 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pătrunjel, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Încearcă Creveți Francese, Pui Francese, și Pui Francese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fluturați creveții: faceți o tăietură adâncă de-a lungul marginii curbate exterioare, apoi întindeți-vă ca o carte. Se usucă.
Bateți ouăle cu 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și 1 lingură pătrunjel într-un castron.
Încălziți aproximativ 1/8 inch ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Puneți făina într-un castron puțin adânc. Lucrând în loturi, dragați creveții în făină, înmuiați în amestecul de ouă și adăugați în tigaie cu partea tăiată în jos; se prăjește, întorcându-se, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă orice ulei din tigaie și se șterge curat.
Adăugați bulionul, vinul și sucul de lămâie și dați la fiert la foc mediu-mare.
Adăugați roșiile și gătiți până când sosul este ușor redus, 4 minute. Împingeți roșiile într-o parte; bateți untul câteva bucăți pe rând. Se amestecă creveții și restul de 1 lingură de pătrunjel.
Între timp, puneți spanacul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, presărați cu apă și condimentați cu sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic și străpungeți plasticul; cuptor cu microunde până la ofilire, 3 până la 5 minute. Împărțiți amestecul de spanac și creveți între farfurii și acoperiți cu sosul.
Fotografie de Christopher Testani
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții pot fi împerecheați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Gajan Alteni di Brassica Sauvignon Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 150 de dolari pe sticlă.
![Gaja Alteni di Brassica Sauvignon Blanc]()
Gaja Alteni di Brassica Sauvignon Blanc
Galben auriu cu un parfum elegant cu note aromate în armonie cu fructul distinct. Structură densă și corp echilibrat, susținut de aciditate perfect integrată.