Creveți Diablos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții Diablos. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 3 și costă $ 3.58 pe portie. O porție conține 260 calorii, 33g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați supă de roșii condensată, ardei gras, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Rețete similare includ Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Hawaiian Camion Creveți Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți), și Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, ardeiul gras si ardeii jalapeno in ulei fierbinte pana se inmoaie, 3-5 minute.
Adăugați creveți și continuați să gătiți până când creveții sunt roz și nu mai sunt opaci, încă aproximativ 5 minute.
Se toarnă supa de roșii peste amestecul de creveți; condimentează cu sos de ardei iute. Se fierbe amestecul până la cald, aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonios pornit de dulceață ușoară, cu un finisaj lung plin de aroma delicata, picant.