Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 52 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ulei de măsline extravirgin, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați 20 Minute Miere Usturoi Creveți + Meniu Săptămânal, Linguine De Creveți De 15 Minute Cu Sos De Unt De Usturoi De Lămâie, și Creveți De Usturoi Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 2 ture de tigaie, usturoi, fulgi de ardei roșu și creveți. Condimentează cu condimente la grătar sau sare și piper și gătește creveți 3 minute sau până când sunt doar roz. Aruncați cu coajă de lămâie, suc și pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Fulgi De Ardei Roșu
Condimente La Grătar
Sare și Piper
Coaja De Lămâie
Pătrunjel
Usturoi
Creveți
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Tigaie
3
Scoateți creveții într-un platou de servire lăsând căței de usturoi în tigaie.
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Provincia Peju Napa Valley Sauvignon Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Napa Valley Sauvignon Blanc
Acest Sauvignon Blanc sare din pahar—ananasul, fructul pasiunii, grapefruitul și litchi sunt toate foarte proeminente pe nas. Palatul oferă fructe mai luxuriante și aciditate strălucitoare, cu note de tartă cremoasă de lămâie, guava și caise cu un finisaj proaspăt și curat.