Creveții de nucă de cocos cu sos de scufundare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 107 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, pudra de curry, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare cu nucă de Cocos Mango, Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare, și Cum se face creveți de nucă de cocos + sos de scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați frigarui în apă timp de 15 minute. Între timp, încălziți cuptorul la 400 de linii de 15x10 inci, cu laturi cu folie; pulverizați ușor folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
În vasul superficial, amestecați împreună făină, pudră de curry, sare și piper roșu măcinat. Într-un alt vas superficial, bateți oul și apa până se amestecă. Într-un alt vas superficial, amestecați firimiturile de pâine și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Stropi în Formă De Inimă
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Se usucă creveții cu prosoape de hârtie. Înveliți creveții cu amestec de făină. Se înmoaie în amestecul de ouă; se acoperă bine cu amestecul de firimituri.Filetați 2 creveți pe fiecare frigăruie, lăsând spațiu între fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane Salvatoare
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Se pune în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când creveții sunt roz și acoperirea începe să se rumenească. Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De Verjuic
6
Serviți creveții cu sos pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.