Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare

Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare
Creveții de nucă de cocos cu sos de scufundare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 107 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, pudra de curry, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare cu nucă de Cocos Mango, Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare, și Cum se face creveți de nucă de cocos + sos de scufundare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați frigarui în apă timp de 15 minute. Între timp, încălziți cuptorul la 400 de linii de 15x10 inci, cu laturi cu folie; pulverizați ușor folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
În vasul superficial, amestecați împreună făină, pudră de curry, sare și piper roșu măcinat. Într-un alt vas superficial, bateți oul și apa până se amestecă. Într-un alt vas superficial, amestecați firimiturile de pâine și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Se usucă creveții cu prosoape de hârtie. Înveliți creveții cu amestec de făină. Se înmoaie în amestecul de ouă; se acoperă bine cu amestecul de firimituri.Filetați 2 creveți pe fiecare frigăruie, lăsând spațiu între fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Se pune în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când creveții sunt roz și acoperirea începe să se rumenească. Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Serviți creveții cu sos pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista