Creveți de Jonghe i este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 897 calorii. Pentru $ 6.37 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, creveți, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți de Jonghe, Creveți cu usturoi de Jonghe, și Lobster de Jonghe.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o farfurie de caserolă de 11x 7 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Cuptor
2
Așezați creveții uniform în vasul cu caserole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
3
Se toarnă vin peste creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Vin
4
Se amestecă împreună untul, usturoiul, ardeiul cayenne, ardeiul, pătrunjelul și firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Pesmet
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
Unt
Usturoi
5
Presărați amestecul de pesmet peste creveți. Refrigerați acum, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Pâine
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când creveții sunt fermi și toppingul se rumenesc.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.