Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și pescatarian rețete în cutia de rețete, creveții Curry roșii Thailandezi cu orez de iasomie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 981 calorii, 22g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, creveți, frunze de tei kaffir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Creveți Curry roșu thailandez cu orez de iasomie, Thai Creveți Curry Roșu, și Creveți Curry roșii Thailandezi cu legume.
Instrucțiuni
1
Combinați orezul, apa și sarea într-o cratiță mică. Aduceți apa la fierbere. Acoperiți tigaia și reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
1
Așezați cojile de creveți într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Creveți
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Lăsați cojile să se absoarbă în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Apă
3
Înveliți o tigaie mare, cu față dreaptă, cu ulei vegetal. Aduceți tigaia la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați usturoiul și pasta de curry roșu. Adăugați rapid laptele de cocos și amestecați pentru a combina. Aruncați frunzele de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry Roșie
Lapte De Cocos
Frunze De Tei
Usturoi
5
Adăugați sosul de pește, zahărul brun, coaja de tei și sucul. Se aduce la fierbere și se reduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sos De Pește
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Suc
6
Strecurați apa de coajă de creveți printr-o strecurătoare într-un castron. Măsurați 1 cană și adăugați-o în tigaie. Gatiti pana cand amestecul s-a ingrosat pana la consistenta de smantana groasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Creveți
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Tigaie
7
Adăugați creveții și ciupercile și gătiți până când creveții devin roz, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Creveți
8
Puneți orezul gătit cu o furculiță. Puneți orezul într-un castron și lingurați amestecul de creveți deasupra. Se acoperă cu muguri de fasole mung, ananas tăiat cubulețe și frunze de coriandru.
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Lomond Cape Agulhas Sauvignon Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Lomond Cape Agulhas Sauvignon Blanc
Îndrăzneț, dar elegant, acest climat răcoros Sauvignon Blanc este o adevărată reprezentare a diversului terroir din vârful cel mai sudic al Africii. Aromele unice de fructe de piatră albă și o mineralitate frumoasă sunt un produs clasic al brizei răcoroase a mării.