Creveți cu sos Romesco

Creveți cu sos Romesco este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 145 calorii. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de vin, grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide), Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), și Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten.
Instrucțiuni
Pregătiți înainte-înjumătățiți ardeiul pe lungime și îndepărtați semințele și tulpina. Tapetați o tigaie pentru grătar cu folie și puneți jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe tigaia pentru grătar cu căței de usturoi întregi, ardei iute și roșii. Grătiți timp de 2 minute, întoarceți Roșia, apoi grătiți încă 2 minute.
Scoateți Roșia cu o lingură mare, apoi coajați, sferturiți și îndepărtați semințele. Apoi tocați Roșia aproximativ.
Continuați să grătați ardeiul, ardeiul iute și usturoiul timp de 4-5 minute, până când coaja de ardei și ardei iute s-a înnegrit și usturoiul începe să se înmoaie (coaja de usturoi va începe să se despartă când este gata). Când este suficient de rece pentru a manipula, curățați și înjumătățiți ardeiul iute și răzuiți și aruncați semințele. Curățați ardeiul și tocați aproximativ atât ardeiul, cât și ardeiul iute.
Întindeți nucile peste folie și grătiți până se prăjesc. Tăiați mărunt nucile și pătrunjelul într-un robot de bucătărie. Sfat într-un castron mic.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie, adăugați ardeiul, usturoiul și ardeiul iute și prăjiți 3 minute. Rupeți pâinea și adăugați-o în tigaie, întorcând-o în ulei până se rumenesc ușor. Pulsați în robotul de bucătărie cu roșiile, sarea, oțetul și uleiul până se toacă aproximativ. Sfat într-un castron. Se lasă să se răcească și se păstrează la frigider până la 3 zile.
În ziua adăugați nucile și patrunjelul la sos și amestecați.
Se servește într-un castron mic pe o farfurie cu creveții curățați. Furnizați bețișoare de cocktail pentru spearing creveții.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.