Creveți cu sos Romesco este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 145 calorii. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de vin, grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide), Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), și Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten.
Instrucțiuni
1
Pregătiți înainte-înjumătățiți ardeiul pe lungime și îndepărtați semințele și tulpina. Tapetați o tigaie pentru grătar cu folie și puneți jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe tigaia pentru grătar cu căței de usturoi întregi, ardei iute și roșii. Grătiți timp de 2 minute, întoarceți Roșia, apoi grătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
2
Scoateți Roșia cu o lingură mare, apoi coajați, sferturiți și îndepărtați semințele. Apoi tocați Roșia aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Continuați să grătați ardeiul, ardeiul iute și usturoiul timp de 4-5 minute, până când coaja de ardei și ardei iute s-a înnegrit și usturoiul începe să se înmoaie (coaja de usturoi va începe să se despartă când este gata). Când este suficient de rece pentru a manipula, curățați și înjumătățiți ardeiul iute și răzuiți și aruncați semințele. Curățați ardeiul și tocați aproximativ atât ardeiul, cât și ardeiul iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Întindeți nucile peste folie și grătiți până se prăjesc. Tăiați mărunt nucile și pătrunjelul într-un robot de bucătărie. Sfat într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
5
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie, adăugați ardeiul, usturoiul și ardeiul iute și prăjiți 3 minute. Rupeți pâinea și adăugați-o în tigaie, întorcând-o în ulei până se rumenesc ușor. Pulsați în robotul de bucătărie cu roșiile, sarea, oțetul și uleiul până se toacă aproximativ. Sfat într-un castron. Se lasă să se răcească și se păstrează la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Căni De Bere
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
În ziua adăugați nucile și patrunjelul la sos și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Se servește într-un castron mic pe o farfurie cu creveții curățați. Furnizați bețișoare de cocktail pentru spearing creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane De Cocktail
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.