Creveți Cu Cârnați Și Roșii
Creveți cu cârnați și roșii este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 30 de porții. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de conserve de roșii, mazăre, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 71 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Farfalle cu cârnați, roșii și smântână, Farro cu o singură tigaie cu roșii, cârnați și varză, și Cârnați italieni cu roșii și Penne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați cârnații și ceapa și gătiți, rupând cârnații cu o lingură și amestecând ceapa ocazional, timp de 10 minute.
Adăugați roșiile (și sucurile lor), creveții, mazărea, sarea de linguriță și piperul de linguriță.Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când creveții sunt opaci pe tot parcursul și sosul s-a îngroșat ușor, 3 până la 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa