Creveți Crocanți De Nucă De Cocos

Creveți Crocanți De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții crocanți de nucă de cocos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 725 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.48 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de rață, fulgi de nucă de cocos, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma gemul, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Amprentă Umplute Cu Gem ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Creveți Crocanți De Nucă De Cocos, Creveți Crocanți De Nucă De Cocos, și Creveți Crocanți De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista