Creveți A La Plancha cu usturoi și lămâie Confit

Creveți A La Plancha cu usturoi și lămâie Confit
Creveți A La Plancha cu usturoi și lămâie Confit este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 887 calorii, 15g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru 4,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită lămâi, cimbru, zahăr și creveți. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 49 de ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Creveți Cu Lămâie, Chili, Usturoi Și Feta, Usturoi creveți la fața locului peste Risotto de ierburi de lămâie, și Usturoi Parmezan creveți cu felii de lămâie la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pe o mandolină Japoneză, feliați usturoiul cât mai fin posibil; ar trebui să fie translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
2
Încălziți 2 căni de ulei vegetal într-un cuptor olandez mare și greu la 250 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați usturoiul feliat și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Curățați și dezvoltați creveții, lăsând intacte bucățile de cap și coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
6
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mare până când uleiul aproape fumează. Condimentează 6 creveți cu sare și piper și adaugă în ulei fierbinte. Gatiti 1 minut pe fiecare parte si apoi transferati pe un prosop de hartie pentru a se scurge. Repetați până când toate creveții sunt gătite, adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Aranjați creveții pe o farfurie și stropiți cu confitul de lămâie, folosind o parte din ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Se presară cu chipsuri de usturoi și pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
9
Pregătiți confitul de lămâie cu câteva zile înainte. Feliați lămâile pe lungime și puneți-le într-o oală din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția uleiului de măsline, acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic lent; prea multă căldură va face ca lămâia să se destrame. Se fierbe timp de 15 minute și apoi se toarnă în borcane de zidărie igienizate. Sigilați și lăsați să se răcească la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
11
Când este gata de utilizare, răzuiți miezul lămâilor cu un cuțit și tăiați pielea în cuburi mici. Scufundați în ulei de măsline cu câteva ore înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Miguel Torres Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Miguel Torres Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva
Miguel Torres Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva
Galben pal cu arome care amintesc de fructele tropicale coapte cu atingeri de citrice. Palat mătăsos cu o structură acidă bună și postgust lung. Se împerechează cu pește la cuptor sau la grătar sau preparate din pește cu sosuri delicate.
DificultateExpert
Gata În49 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista