Crescent-Sos De Pâine De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să faceți sos de pâine de porumb. O porție conține 481 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui din carton, unt, betty cornbread & muffin mix și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pansament Pentru Pâine De Porumb, Pansament Pentru Pâine De Porumb, și Pansament Pentru Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Coaceți rulourile de semilună conform instrucțiunilor de pe pachet.
Creșteți temperatura cuptorului la 204°.faceți și coaceți pâinea de porumb conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind lapte, 1/4 cană de unt și 3 ouă. Se răcește complet.
Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți slănina până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați amestecul de ceapă, țelină și piper și usturoiul la picăturile de slănină; gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Într-un castron mare, se sfărâmă rulourile de semilună și pâinea de porumb. Se amestecă amestecul de ceapă, slănina, untul topit, Salvia, bulionul și 1 ou până se omogenizează. Lingura în vasul de copt.
Coaceți descoperit 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc.