Crescent-Sos De Pâine De Porumb

Crescent-Sos De Pâine De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să faceți sos de pâine de porumb. O porție conține 481 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui din carton, unt, betty cornbread & muffin mix și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pansament Pentru Pâine De Porumb, Pansament Pentru Pâine De Porumb, și Pansament Pentru Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți rulourile de semilună conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Creșteți temperatura cuptorului la 204°.faceți și coaceți pâinea de porumb conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind lapte, 1/4 cană de unt și 3 ouă. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
UntUnt
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, gătiți slănina până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
5
Adăugați amestecul de ceapă, țelină și piper și usturoiul la picăturile de slănină; gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
6
Într-un castron mare, se sfărâmă rulourile de semilună și pâinea de porumb. Se amestecă amestecul de ceapă, slănina, untul topit, Salvia, bulionul și 1 ou până se omogenizează. Lingura în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Pâine De PorumbPâine De Porumb
UntUnt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
BulionBulion
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
7
Coaceți descoperit 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista