Crepe De Citrice Din Louisiana

Crepe De Citrice Din Louisiana
Louisiana Crepes citrice ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 251 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână mentă, zahăr pudră, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cr Amperpes fără cereale cu compot de citrice cu miere, Mărturisire # 145: am un lucru pentru CR appropes...ușor Nutella Cr Appropes, și Louisiana Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura, turnați 2 căni de lapte într-o cratiță medie și grea. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în tigaie. Gatiti laptele la foc mediu-mare la 180 sau pana cand se formeaza bule mici in jurul marginii (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc.
3
Combinați 1/2 cană de zahăr granulat, amidon de porumb, picătură de sare și gălbenușuri de ou, amestecând cu un tel. Adăugați treptat 1 cană de amestec de lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând cu un tel. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu cu un tel. Gatiti 1 minut; se ia de pe foc. Lingură într-un castron; aruncați fasolea de vanilie. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SmântânăSmântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
4
Așezați folie de plastic pe suprafața cremei. Se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Pentru a pregăti clătite, combinați 1/2 cană de lapte și următoarele 4 ingrediente (prin ou) într-un blender. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuțitCuțit
6
Adăugați făină, 1/2 linguriță zahăr granulat și 1/4 linguriță sare. Procesați până la neted. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
7
Încălziți o tigaie sau o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu. Înveliți ușor tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă aproximativ 3 linguri de aluat în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 2 minute. Ridicați cu grijă marginea crepei cu o spatulă pentru a testa coacerea. Întoarceți creponul când poate fi scuturat din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită; gatiti 1 minut sau pana cand centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
9
Așezați crepa pe un prosop; se răcește complet. Repetați procedura până când se folosește tot aluatul. Stivați crepele între straturi unice de hârtie de ceară pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
10
Pentru a pregăti ingredientele rămase, combinați secțiunile de citrice, 1/4 cană de zahăr granulat și menta tocată; aruncați ușor pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
MentăMentă
11
Așezați 1 crep pe fiecare dintre cele 8 farfurii de desert; întindeți aproximativ 1/3 cană umplutură răcită peste fiecare crep. Îndoiți fiecare într-un triunghi. Completați fiecare porție cu 1/4 cană amestec de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
FructeFructe
12
Presărați crepele uniform cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CrepeCrepe
13
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista